Horecabedrijf huren

AWHoreca Makelaars adviseert en begeleidt

Je hebt een fantastisch idee voor een nieuw horecabedrijf, bent op zoek naar uitbreiding vanwege het succes van je huidige horecaformule of wilt graag – met een bestaand concept – aan de slag in de mooie horecabranche. Maar een pand kopen is geen optie.

Denk dan eens aan huur! AWHoreca Makelaars heeft een mooi en gevarieerd aanbod van horecapanden die te huur worden aangeboden. Soms wordt alleen het pand aangeboden voor de verhuur, maar het kan ook zo zijn dat de exploitatie mee wordt verkocht.

We hebben een divers en uitgebreid aanbod van horecapanden door heel Nederland. Staat jouw droompand er niet tussen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Vragen over de huurovereenkomst? Ook daarmee helpen we je graag. We leggen de overeenkomst uit of stellen er desgewenst één voor je op.

AWHoreca Makelaars heeft een mooi en gevarieerd aanbod van horecabedrijfspanden die te huur worden aangeboden. Soms wordt alleen het pand te huur aangeboden, soms wordt de exploitatie mee verkocht. Kijk eens tussen ons aanbod van beschikbare panden. Zie je jezelf nog niet één van deze panden huren, neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee. Ook met vragen over de huurovereenkomst ben je bij ons aan het juiste adres. We leggen je de huurovereenkomst uit of stellen er één voor je op.

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 088-4600640 of door het invullen van het contactformulier. We staan voor je klaar!

Ons aanbod

AWHoreca Makelaars helpt je graag bij het vinden van jouw horecabedrijf. We hebben een divers en uitgebreid aanbod van objecten die te huur worden aangeboden, door heel Nederland. Midden in de stad, of juist midden in de natuur? Luxe of juist laagdrempelig? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Is het horecabedrijf van jouw dromen op dit moment niet te huur?

Kun jij nog niet vinden waarnaar je op zoek bent, schrijf je dan gratis in voor onze e-mailalert. Je ontvangt ons actuele aanbod van horecabedrijven die te huur zijn dan automatisch in jouw mailbox.

Compare listings

Vergelijken