“Vinden is weten waar je moet zoeken”

Aankoop- en aanhuurbegeleiding

Het vinden van het juiste horecabedrijf of de juiste bedrijfslocatie is een specialisme en zorgt voor veel vragen. Wij bezitten dit specialisme en hebben de juiste antwoorden op de vragen.

Wij weten wat te koop staat of binnenkort op de markt komt, vinden uit of het bedrijf voldoet aan alle juridische eisen en zoeken uit wat volgens het bestemmingsplan wel en juist niet mag.

Als aankoopmakelaar werken we als volgt:

  • samen met jou bepalen we het juiste zoekprofiel en de geschikte regio, en inventariseren we jouw financiële mogelijkheden;
  • wij zoeken actief naar geschikte locaties en/of bedrijven. Daarbij maken we gebruik van ons netwerk van ondernemers, brouwerijen, collega-makelaars en ontwikkelaars;
  • wij voeren een opname (of inspectie) uit bij bedrijven die voldoen aan het zoekprofiel, zodat we alle aspecten die van belang zijn voor de aankoop/aanhuur kunnen inspecteren. Daarnaast wordt een waardebepaling uitgevoerd op basis van een financiële analyse.

Wat dat kost?

Voordat we beginnen, maken we heldere afspraken over de courtage. Dit kan op basis van een vaste vergoeding of door middel van een succesfee.

Op zoek naar aankoop- of aanhuurbegeleiding?

Ben je geïnteresseerd in begeleiding bij de aankoop- of aanhuur van een horecabedrijf?

Compare listings

Vergelijken