“Vinden is weten waar je moet zoeken”

Aankoop- en aanhuurbegeleiding

Het vinden van het juiste horecabedrijf of bedrijfslocatie is een vak apart. Hoe weet je wat er te koop staat of binnenkort op de markt komt? Is de vraagprijs reëel? Voldoet het bedrijf aan alle juridische eisen? Wat mag volgens het bestemmingsplan en wat juist niet? Kortom, heel veel vragen die beantwoord moeten worden.

Als uw aankoopmakelaar hanteren wij de volgende werkwijze:

  • samen met u bepalen wij het juiste zoekprofiel, bepalen we de regio waarbinnen gezocht moet worden en inventariseren we uw financiële mogelijkheden;
  • wij zoeken actief naar geschikte locaties en/of bedrijven, waarbij wij gebruik maken van ons netwerk van ondernemers, brouwerijen, collega makelaars en ontwikkelaars;
  • bij bedrijven die aan uw zoekprofiel voldoen, voeren wij een opname (of inspectie) uit, waarbij alle aspecten die voor de aankoop/aanhuur van belang zijn, worden beoordeeld. Ook wordt op basis van een financiële analyse een waardebepaling uitgevoerd.

En de kosten?

Vooraf worden duidelijke en heldere afspraken gemaakt over de courtage. Dit kan op basis van een vaste courtage of op basis van een succesfee.

Op zoek naar aankoop- of aanhuurbegeleiding?

Bent u geïnteresseerd in begeleiding bij de aankoop- of aanhuur van een horecabedrijf?

Compare listings

Vergelijken