“Als je ver wilt komen moet je grenzen overschrijden”

Wij zijn AWHoreca Adviesgroep

‘Niet de grootste, wel de beste’

AWHoreca Adviesgroep is jouw partner voor de verkoop, aankoop, verhuur of het taxeren van horeca- en leisurebedrijven. Ook met gespecialiseerd, helder en praktisch advies staan wij je terzijde.

AWHoreca Adviesgroep is een landelijk werkende, fullservice-adviesorganisatie die uit drie afdelingen bestaat. Dit zijn AWHoreca Makelaars, AWHoreca Taxateurs en AWHoreca Adviseurs.
Binnen de groep zijn makelaars, taxateurs en adviseurs werkzaam die op basis van opleiding en jarenlange werkervaring binnen de horecabedrijfstak alle aspecten van deze dynamische, maar moeilijke branche kennen en doorgronden.

AWHoreca Adviesgroep is werkzaam voor zelfstandige ondernemers in middelgrote en grote horecabedrijven, voor hotel- en restaurantketens, banken, brouwerijen, projectontwikkelaars, accountantskantoren, rechtbanken en gemeenten.

Historie

AWHoreca Adviesgroep B.V. is opgericht in 2006 en een initiatief van Koert van de Weerd. Koert is sinds 1991 actief in de branche en mag met meer dan veertig jaar ervaring worden gezien als één van de meest ervaren horecamakelaars en -taxateurs van Nederland. Zijn ambitie: niet de grootste worden, maar wel de beste zijn.

AWHoreca Adviesgroep is jouw landelijke partner voor verkoop, aankoop en verhuur of het laten taxeren van horeca- en leisurebedrijven, en praktisch advies. Dat doen we met onze afdelingen AWHoreca Makelaars, AWHoreca Taxateurs en AWHoreca Adviseurs, waar professionals werken die de dynamische en moeilijke horecabranche kennen en kunnen doorgronden.

Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste. We kiezen voor persoonlijk contact en willen er zijn als jij ons nodig hebt. We zetten in op transparantie, eerlijkheid en vertrouwen, en werken met een team van mensen die elkaar door een door kennen.

Koert van de Weerd rondt zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Den Haag af en werkt tien jaar als bedrijfsadviseur, voordat hij in 1991 zijn eerste horecamakelaardij start. Het vak staat op dat moment in de kinderschoenen, maar hij weet zijn onderneming te laten groeien naar een bedrijf met meerdere afdelingen en ruim 25 medewerkers.

Door het succes wordt Koert manager en doet hij te weinig wat hij het liefst doet: makelaar en taxateur zijn. Om naar de kern te kunnen terugkeren, verkoopt hij de zelfstandige bedrijfsonderdelen middels een management buy-out.

In 2006 leidt dat tot de oprichting van AWHoreca Adviesgroep, dé partner voor zelfstandige ondernemers met middelgrote en grote horecabedrijven en -ketens, banken, brouwerijen, projectontwikkelaars, accountantskantoren, rechtbanken en gemeenten.

Onze professionals

Koert van de Weerd
Directeur
Koert van de Weerd
Directeur
Directeur AW Horeca Adviesgroep B.V., Beëdigd makelaar en taxateur horecabedrijven
Berjan van de Weerd
Makelaar-taxateur
Berjan van de Weerd
Makelaar-taxateur
Makelaar-taxateur onroerende zaken, gespecialiseerd in Food & Beverage
Nanniek van de Weerd
Makelaar taxateur
Nanniek van de Weerd
Makelaar taxateur
Makelaar taxateur onroerende zaken, aan- en verkoop in de randstad, Noord Holland, Zuid Holland
Joris Lubbers
Adviseur horecabedrijven
Joris Lubbers
Adviseur horecabedrijven
Adviseur horecabedrijven, gespecialiseerd in Food & Bevarage en horecaconcepten

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb jij vragen over het aan- en/of verkopen van een horecabedrijf, het laten uitvoeren van een horecataxatie of ben je op zoek naar horeca-advies? Onze specialisten helpen je graag.

Compare listings

Vergelijken