Lidmaatschappen

Goed voor ons en goed voor jou

NVM Business

AWHoreca Adviesgroep is aangesloten bij vakgroep NVM Business en dat levert jou direct voordeel op. We zijn namelijk niet alleen verplicht om onze kennis actueel te houden, maar hebben ook toegang tot de kennis- en database van de NVM.

NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed: kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca. De 700 aangesloten makelaars en taxateurs onderscheiden zich door middel van hun deskundigheid en kennis van de regionale markten waarin zij actief zijn. Kijk meer informatie ook eens op de website van NVM Business.

NRVT

AWHoreca Taxateurs staat ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Deze inschrijving betekent dat we onafhankelijk en op basis van erkende regels en richtlijnen taxaties uitvoeren. Hierdoor moeten we ons houden aan de gestelde gedrags- en beroepsregels, en volgen we permanente (verplichte) educatie. Goed voor ons én goed voor jou! Al onze taxateurs zijn in het register ingeschreven.

Het NRTV registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel en handhaaft eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen voor de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch Vastgoed, Wonen en WOZ. Zij houdt daarbij toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels en reglementen, en garandeert daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs. Daarnaast kent het NRTV een eigen centraal tuchtrechtstelsel, dat voorziet in een consistente, transparante en onafhankelijke tuchtrechtspraak voor alle geregistreerde taxateurs.

Onze registertaxateurs werken volgens de erkende gedrags- en beroepsregels van het NRTV en de internationale richtlijnen EVS/IVS. Zij onderwerpen zich aan het centrale tuchtrecht van het NRTV. Voor meer informatie kun je terecht op de website van NRTV.

Stichting VastgoedCert

De Stichting VastgoedCert waarborgt en – waar nodig – verbetert de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden geregistreerd op basis van hun vakbekwaamheid. AWHoreca Makelaars is aangesloten bij dit branche brede platform.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vragen over het het aan- en verkopen van een horecabedrijf, horeca taxaties of horeca advies? Onze adviseurs helpen je graag.

Compare listings

Vergelijken