Horeca te koop

AWHoreca Makelaars adviseert en begeleidt u een horecapand te kopen

Wilt u een horecapand kopen? AWHoreca Makelaars zorgen voor een professionele aanpak, correcte waardebepaling en een degelijk advies. Wij hebben jarenlange horecaervaring en actuele vakkennis om u het juiste advies te geven bij de koop of verkoop van een horecapand.

Aanpak bij kopen van een horecapand

Er komt naast geld, kennis en geduld veel kijken bij de aankoop van horeca. Onze makelaars en taxateurs werken in de regio waar ze wonen. Zodat ze de lokale economische, juridische en wettelijke aspecten door en door kennen.

We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo adviseren we u bij uw zoektocht naar  geschikte horeca, de actuele bestemmingsplannen en milieuverordeningen en natuurlijk over de (financiële) mogelijkheden

Waardebepaling horeca

Om een goed advies te geven is een correcte waardebepaling een noodzaak. AWHoreca Makelaars beschikt over een gespecialiseerde taxatieafdeling, die zowel horecapanden, inventarissen als goodwill taxeert.

Ons aanbod van horeca te koop

AWHoreca Makelaars heeft een groot aanbod aan horeca zowel in het binnen als buitenland. Wij kunnen u helpen aan kleine horeca, maar ook luxere horeca zit in ons aanbod.

Kunt u de horeca van uw wensen niet vinden?

Staat er geen horeca te koop die voldoet aan uw wensen? Schrijf u in voor onze e-mail alert. U blijft dan eenvoudig op de hoogte van geschikte panden in uw omgeving.

Compare listings

Vergelijken