Beschrijving

Op één van de mooiste locaties in het historische centrum van de Keistad bevindt zich dit restaurant. Het restaurant is geliefd bij fijnproevers uit de stad en ver daarbuiten. Het heeft een loyale en diverse gastenkring. Mede door het prachtig gelegen terras en de mogelijkheden voor private dining, is dit restaurant aantrekkelijk, interessant en instapklaar.

Het restaurant biedt plaats aan circa 70 gasten en door de verschillende aanwezige ruimtes is het restaurant tevens geschikt voor private dining. Het terras aan de achterzijde van de zaak biedt plaats aan 18 personen. In dit restaurant wordt op hoog niveau gekookt met moderne twisten van de chef-kok. Dit restaurant is gevestigd in een monumentaal pand uit 1891. Het restaurant is direct klaar voor overname en zoekt gepassioneerde en enthousiaste opvolgers.

Wie door het centrum wandelt, proeft de rijke historie en de bruisende sfeer van zowel vroeger als nu. De straten zijn omzoomd met monumentale panden die opvallen door hun karakteristieke gevels, diverse bouwstijlen en unieke structuren. Jaarlijks bezoeken meer dan 1 miljoen mensen de stad Amersfoort. Zij komen vooral voor het prachtige centrum met haar rijke historie, unieke winkels en bruisende horeca.

Amersfoort is niet alleen één van de oudste steden van Nederland, maar ook een van de snelst groeiende: inmiddels heeft zij meer dan 160.000 inwoners en staat daarmee stevig in de Top-15 van grootste gemeenten in Nederland.

De verkoop van het horecabedrijf betreft een activa/passiva transactie, omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill en handelsnaam.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 250.000,=
Huurprijs: €  63.720,= per jaar

Het naastgelegen woonhuis is in eigendom van de horecaexploitant en is tevens voor verkoop of verhuur beschikbaar.

Dit bedrijf wordt discreet te koop aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joris Lubbers.

Adres

  • Stad Amersfoort

Details

Bijgewerkt op oktober 26, 2023 op 3:47 pm
  • Objectnummer: HZ58585
  • Prijs: €250.000
  • Capaciteit: 70 zitplaatsen
  • Type gelegenheid: Restaurant
  • Koop of huur: Te huur

Vergelijkbare objecten

Compare listings

Vergelijken
Joris Lubbers
  • Joris Lubbers