“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Meer fotos

Frankrijk: Hotel in karakteristiek pand te Belvès


Korte omschrijving

Plaats: Belvès
Koop/Huur pand koop
Grootte: 12 kamers
Objectnummer: FRb-12-001

Vraagprijs Totaal:

€ 980.000,=

Locatie:

Het betreft een werkelijk schitterend hotel in een karakteristiek pand, gelegen in het middeleeuwse dorp Belvès, welke behoort tot de lijst van “les plus beaux villages de France”.

Object:

Het hotel is in 2006 aangekocht door de huidige eigenaren. De toenmalige kruidenierswinkel met aangrenzende woning is in drie jaar tijd compleet verbouwd en omgetoverd tot een luxe en elegant hotel welke tot de verbeelding spreekt.Sinds 2009 is het hotel operationeel en beschikt het over 12 kamers, elke met een eigen identiteit.Daarnaast beschikt het hotel over een heerlijke tuin, een ontbijtruimte en een lounge.

Bijzonderheden:

Het gehele hotel is tot in detail afgewerkt. De huidige eigenaren (waarvan één zelf een architect is) hebben gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben de middeleeuwse elementen weten te behouden.

De inpandige eigenaren woning bestaat uit twee kamers (circa 70 m2) en een privé terras.

Het hotel wordt geëxploiteerd als een driesterren hotel, op de manier van een chambre d’hôte. Het hotel beschikt over een brede internationale clientèle. Gasten komen onder andere uit Nieuw Zeeland, Japan, Zuid Afrika en Zweden, maar ook uit de rest van Europa.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Berjan van de Weerd.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief