Horecamakelaar Gelderland

De Hoge Veluwe, regio Arnhem-Nijmegen, Betuwe en Achterhoek

Gelderland is in oppervlakte de grootste provincie van Nederland en telt ruim twee miljoen inwoners. Het wordt beschouwd als de fietsprovincie van het land en staat bekend om de vele natuur.

Uiteraard komt dan Het Nationaal Park De Hoge Veluwe als eerste naar boven. Inmiddels staat de provincie met de Nederlandse Waterverdedigingslinie en de Grenzen van het Romeinse Rijk ook op de lijst van UNESCO Werelderfgoed en telt het tal van Hanzesteden, waarvan Zutphen, Harderwijk en Doesburg de bekendste zijn. En wat te denken van de Betuwe, de fruitregio van ons land.

Maar Gelderland heeft nog veel meer: het huisvest de ‘oudste stad van Nederland’ (Nijmegen) en de ‘kleinste stad van Nederland’ (Staverden). Daarnaast biedt het onderdak aan drie steden die behoren tot de twintig grootste van ons land: Nijmegen, Apeldoorn en Arnhem. In het oosten, vlakbij de Duitse grens, vind je bovendien de bekende streek de Achterhoek, die zich kenmerkt door rust en ruimte, én een eigen vlag.

De ideale mix dus tussen grote steden met een bruisend horecaleven en dorpen en regio’s waar horecazaken het kloppend hart vormen en cruciaal zijn voor de leefbaarheid. Een provincie met een rijk aanbod: Gelderland telt zo’n 4350 horecabedrijven (bron: 2021).

Onze makelaar Berjan van de Weerd kent de provincie als geen ander en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Kopen of huren? Ook daarover vertelt hij met plezier alles wat je moet weten.

AWHoreca Makelaars beschikt over een geavanceerd matchsysteem en een groot (landelijk) netwerk. Omdat we gaan voor kwaliteit, zijn we ook aangesloten bij de NVM en zijn onze makelaars VastgoedCert-gecertificeerd.

Nieuwsgierig? Contact opnemen kan ook via ons contactformulier.

Ons aanbod in Gelderland

AWHoreca Makelaars heeft verschillende horecapanden in het aanbod. Bekijk welke objecten er op dit moment beschikbaar zijn in Gelderland.

Kunt u de horeca van uw wensen niet vinden?

Staat er geen horeca te koop die voldoet aan uw wensen? Schrijf u in voor onze e-mail alert. U blijft dan eenvoudig op de hoogte van geschikte panden in uw omgeving.

Compare listings

Vergelijken