Cafetaria kopen

AWHoreca is dé partner bij het vinden van jouw cafetaria!

De knoop is doorgehakt! Je wilt je eerste cafetaria kopen of hebt besloten een tweede cafetaria te openen. Leuk, maar hoe pak je dit aan? Wat is beschikbaar, betaal ik niet te veel en hoe zit het eigenlijk met goodwill? Allemaal logische vragen, waarop je graag antwoord wilt.

AWHoreca Makelaars is dé partner tijdens jouw zoektocht. Onze specialisten helpen je bij het maken van de juiste keuzes tijdens dit leuke en spannende, maar soms ook lastige traject. Door onze eigen ervaring in de horeca en onze bedrijfseconomische achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jou van het juiste advies te voorzien.

Hieronder vind je ons actuele aanbod. Wie weet, hebben wij de cafetaria van jouw dromen al in verkoop. Mocht dat niet zo zijn, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Misschien is onze aankoopbegeleiding geschikt voor jou.

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 088-4600640 of door het invullen van het contactformulier. We staan voor je klaar!

Ons aanbod

AWHoreca Makelaars helpt je graag bij het vinden van de snackbar van jouw dromen. We hebben een divers en uitgebreid aanbod van snackbars door heel Nederland. Cafetaria of snackbar? Groot of liever kleinschalig? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Staat de snackbar van jouw dromen er niet tussen?

Kun jij nog niet vinden waarnaar je op zoek bent, schrijf je dan gratis in voor onze e-mailalert. Je ontvangt ons actuele aanbod van snackbars dan automatisch in jouw mailbox.

Compare listings

Vergelijken