Arbeidsongeschikt

‘Dan kom ik wel met de rolstoel op m’n werk!’ is een veelgehoorde opmerking als het gaat om arbeidsongeschiktheid. Vaak hikken ondernemers op tegen de schijnbaar hoge kosten om dit risico af te dekken en denken ze ‘dat overkomt mij toch niet’.
 
Helaas realiseren veel ondernemers zich niet wat arbeidsongeschiktheid kan betekenen in hun situatie. Een gebroken been of griepje herstelt wel weer, maar wat als iemand een hersenbloeding krijgt of reuma? Wie runt dan de zaak en hoe moet het met het thuisfront?

Er zijn tientallen tragische voorbeelden te noemen waarover iedereen wel eens wat heeft gehoord. Ook in de horecawereld zjin er legio van. Een voorziening treffen zodat je zaak en thuisfront niet meteen financieel met de rug tegen de muur komen te staan, in een periode waarin je gezondheid ook al niet goed is, kan veel leed voorkomen en verzachten.

Wilt u meer informatie over arbeidsongeschiktheid en / of verzekeringen? Neem dan nu contact op met Akse Assurantiën (preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland). Dit is een onafhankelijk assurantiekantoor gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor het MKB en horeca in het bijzonder.
 
Akse Assurantiën / www.akseassurantien.nl / info@akseassurantien.nl / telefoonnummer: 0528-372381

Compare listings

Vergelijken