Ik ben zelf (horeca)ondernemer geweest. Twee horecabedrijven in Amsterdam geëxploiteerd en 2 horecaconcepten ontwikkeld. Hierdoor spreek ik dezelfde taal als horecaondernemers en begrijp ik de crux van horecabedrijven. Daarnaast werk ik oplossings- en resultaatgericht. In de periode als horecaondernemer ben ik altijd verantwoordelijk geweest voor de backoffice en financiën. Mede hierdoor ben ik cijfermatig sterk, en kan ik ondernemers adviseren bij het nemen van keuzes.
Horecabedrijven waar met passie gewerkt wordt en waar veel aandacht besteed wordt aan het product en service. Ik kom met mijn partner onder andere graag bij Ron Gastrobar en Happyhappyjoyjoy.
Liefde voor eten en drinken. De keuze voor de hotelschool was hierdoor makkelijk gemaakt. De horecabranche is dynamische en continu in ontwikkeling, wat goed bij mijn persoonlijkheid past.
Het analyseren van cijfers, diversiteit aan werkzaamheden en het sparren met horecaondernemers.
Horeca blijft het leukste onderwerp om over te spreken. Ons vak is specialistisch en luistert nauwkeurig.
Doortastend, resultaat gericht en situaties vanuit meerdere perspectieven belichten.