“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Hotel te koop

Wilt u een hotel kopen of een hotel te koop zetten? AWHoreca Makelaars zorgen voor een professionele aanpak, correcte waardebepaling en een degelijk advies. Wij hebben jarenlange hotelervaring en actuele vakkennis om u het juiste advies te geven bij de koop of verkoop van een hotel.

Aanpak bij te koop zetten of kopen van uw hotel

Er komt naast geld, kennis en geduld veel kijken bij de aan- en verkoop van hotels. Onze makelaars en taxateurs werken in de regio waar ze wonen. Zodat ze de lokale economische, juridische en wettelijke aspecten door en door kennen.

We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo adviseren we u bij uw zoektocht naar een geschikt hotel over het type hotel, de actuele bestemmingsplannen en milieuverordeningen en natuurlijk over de (financiële) mogelijkheden

Hotel kopen?

AWHoreca Makelaars heeft een groot aanbod aan hotels zowel in het binnen als buitenland. Wij kunnen u helpen aan kleine restaurants, maar ook luxere driesterrenhotels zitten in ons aanbod. Bekijk ons aanbod hotels.
Driesterrenhotel met restaurant te Harlingen 1

Staat er geen hotel te koop die voldoet aan al uw wensen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U blijft dan eenvoudig op de hoogte van geschikte panden in uw omgeving.

Waardebepaling hotels

Om een goed advies te geven is een correcte waardebepaling een noodzaak. AWHoreca Makelaars beschikt over een gespecialiseerde taxatieafdeling, die zowel hotelpanden, inventarissen als goodwill taxeert.

Heeft u interesse? Bel 033- 46 00 640 of neem contact op via het contactformulier. We staan voor u klaar.

Op zoek naar een object? Maak een alert aan en wij laten u direct weten wanneer we een passend object voor u gevonden hebben Maak alert aan

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief