Horecamakelaar Drenthe

Nationale parken, (Circuit) Assen, Emmen en hunebedden

Klein, maar fijn! Dat credo geldt voor de provincie Drenthe, dat zo’n half miljoen inwoners telt en Assen als provinciehoofdstad heeft.

Drenthe is onlosmakelijk verbonden met de hunebedden. De prehistorische grafmonumenten gemaakt van rotsblokken die waarschijnlijk in de ijstijd in ons land zijn terechtgekomen. Maar de provincie telt met Drentsche Aa, Dwingelderveld en Drents-Friese Wold ook drie nationale parken én beschikt met de Koloniën van Weldadigheid over een UNESCO Werelderfgoed.

Trekpleisters zijn verder Wildland Adventure Zoo Emmen in die andere bekende plaats in de provincie, voormalig Kamp Westerbork, geopark De Hondsrug, (TT) Circuit Assen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en monumentendorp Orvelte.

Deze ‘stoere provincie’ beschikt over zo’n 1000 horecazaken (bron: 2020). Onze makelaar Berjan van de Weerd kent de provincie als geen ander en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Kopen of huren? Ook daarover vertelt hij met plezier alles wat je moet weten.

AWHoreca Makelaars beschikt over een geavanceerd matchsysteem en een groot (landelijk) netwerk. Omdat we gaan voor kwaliteit, zijn we ook aangesloten bij de NVM en zijn onze makelaars VastgoedCert-gecertificeerd.

Nieuwsgierig? Contact opnemen kan ook via ons contactformulier.

Ons aanbod in Drenthe

AWHoreca Makelaars heeft verschillende horecapanden in het aanbod. Bekijk welke objecten er op dit moment beschikbaar zijn in Drenthe.

Kunt u de horeca van uw wensen niet vinden?

Staat er geen horeca te koop die voldoet aan uw wensen? Schrijf u in voor onze e-mail alert. U blijft dan eenvoudig op de hoogte van geschikte panden in uw omgeving.

Compare listings

Vergelijken