Restaurant te koop

AWHoreca Makelaars adviseert en begeleidt u bij een restaurant kopen

U overweegt een restaurant te kopen? AWHoreca Makelaars adviseert en begeleidt u bij de keuze voor een geschikt pand en de beste prijs voor uw restaurant. We geven u het juiste advies dankzij onze jarenlange horecaervaring en actuele vakkennis.

Advies bij koop en verkoop van uw restaurant

AWHoreca Makelaars is specialist in het begeleiden van de aan- en verkoop van restaurants. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo regelen wij de waardebepalingen, onderhandelingen en de opmaak van overeenkomsten.

Onze makelaars en taxateurs werken in de regio waar ze wonen. Zodat ze de lokale economische, juridische en wettelijke aspecten door en door kennen.

Waardebepaling restaurants

Om een goed advies te geven over uw restaurant is een correcte waardebepaling een noodzaak. AWHoreca Makelaars beschikt over een gespecialiseerde taxatieafdeling, die zowel restaurantpanden, inventarissen als goodwill taxeert.

Heeft u interesse? Bel 033- 46 00 640 of neem contact op via het contactformulier. We staan voor u klaar.

Ons aanbod van restaurants te koop

AWHoreca Makelaars heeft verschillende restaurants in het aanbod. Bekijk welke restaurants er op dit moment te koop staan in ons aanbod restaurants.

Kunt u de horeca van uw wensen niet vinden?

Staat er geen horeca te koop die voldoet aan uw wensen? Schrijf u in voor onze e-mail alert. U blijft dan eenvoudig op de hoogte van geschikte panden in uw omgeving.

Compare listings

Vergelijken