Hotel te koop

Hotel kopen

Wilt u een hotel kopen? AWHoreca Makelaars zorgen voor een professionele aanpak, correcte waardebepaling en een degelijk advies. Wij hebben jarenlange hotelervaring en actuele vakkennis om u het juiste advies te geven bij de koop of verkoop van een hotel.

Aanpak bij kopen van een hotel

Er komt naast geld, kennis en geduld veel kijken bij de aankoop van een hotel. Onze makelaars en taxateurs werken in de regio waar ze wonen. Zodat ze de lokale economische, juridische en wettelijke aspecten door en door kennen.

We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo adviseren we u bij uw zoektocht naar een geschikt hotel over het type hotel, de actuele bestemmingsplannen en milieuverordeningen en natuurlijk over de (financiële) mogelijkheden

Waardebepaling hotels

Om een goed advies te geven is een correcte waardebepaling een noodzaak. AWHoreca Makelaars beschikt over een gespecialiseerde taxatieafdeling, die zowel hotelpanden, inventarissen als goodwill taxeert.

Ons aanbod van hotels te koop

AWHoreca Makelaars heeft een groot aanbod aan hotels zowel in het binnen als buitenland. Wij kunnen u helpen aan kleine restaurants, maar ook luxere driesterrenhotels zitten in ons aanbod.

Kunt u de horeca van uw wensen niet vinden?

Staat er geen horeca te koop die voldoet aan uw wensen? Schrijf u in voor onze e-mail alert. U blijft dan eenvoudig op de hoogte van geschikte panden in uw omgeving.

Compare listings

Vergelijken