Horeca Makelaar Friesland

Zoekende naar een horecamakelaar in Friesland? Dan hoeft u niet verder te zoeken aangezien AW Horecamakelaars haar diensten ook aanbied in Friesland. Wij kunnen u helpen bij de aankoop, verkoop, taxatie of financiering van horeca in Friesland. De beste horeca makelaars zijn bij ons aangesloten en we werken landelijk. We uiten onze expertise in een ‘no cure no pay’ regeling.

AW Horecamakelaars helpt u bij:

Het horeca aanbod in Friesland

Van de 1840 horeca bedrijven in Friesland is er altijd wel één horeca object die AW HOrecamakelaars aanbiedt.

Advies bij aankoop van horeca in Friesland

Bij de aankoop van horeca zal AW Horecamakelaars u helpen om uiteindelijk tot een juist horeca object en juiste prijs te komen. Dit doen we alleereerst door met u persoonlijk in gesprek te gaan om te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is. Eén van de stappen hierna is het onderhandelen met de verkopende partij om hier uiteindelijk tot een voor u juiste prijs te komen.

Advies bij verkoop van horeca Friesland

Wij beschikken als enige over een geavanceerd match systeem. Dit en door lid te zijn bij de NVM zorgt ervoor dat we het grootste netwerk aan zoekers hebben in de horeca makelaar markt. Samen met onze vakkundigheid zorgt dit ervoor dat u altijd een koper zult vinden voor uw horeca object.

Advies voor uw horeca bedrijf

AW Horecamakelaar is veel meer dan een gewone horeca makelaar. Wij kunnen u namelijk ook helpen om uw huidige horeca bedrijf nog succesvoller te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld een marketingplan of ondernemingsplan voor uw schrijven. Wat we ook aanbieden zijn verschillende onderzoeken die er voor zorgen dat u meer inzich in uw eigen bedrijf of eigen markt krijgt.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact op

Compare listings

Vergelijken