Café huren

AWHoreca Makelaars adviseert en begeleidt

Je hebt een fantastisch idee voor een nieuw café, bent op zoek naar uitbreiding vanwege het succes van je huidige kroeg of wilt graag – met een bestaand concept – aan de slag in de mooie horecabranche. Maar een pand kopen is geen optie.

Denk dan eens aan huur! AWHoreca Makelaars heeft een mooi en gevarieerd aanbod van cafés die te huur worden aangeboden. Soms wordt alleen het pand aangeboden voor de verhuur, maar het kan ook zo zijn dat de exploitatie mee wordt verkocht.

We hebben een divers en uitgebreid aanbod van cafés door heel Nederland. Staat jouw bedrijf er niet tussen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Vragen over de huurovereenkomst? Ook daarmee helpen we je graag. We leggen de overeenkomst uit of stellen er desgewenst één voor je op.

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 088-4600640 of door het invullen van het contactformulier. We staan voor je klaar!

Ons aanbod

AWHoreca Makelaars helpt je graag bij het vinden van jouw droomcafé. We hebben een divers en uitgebreid huuraanbod van cafés door heel Nederland. Luxe of juist laagdrempelig? Groot of liever kleinschalig? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Is het café van jouw dromen op dit moment niet te huur?

Kun jij nog niet vinden waarnaar je op zoek bent, schrijf je dan gratis in voor onze e-mailalert. Je ontvangt ons actuele aanbod van cafés die te huur zijn dan automatisch in jouw mailbox.

Compare listings

Vergelijken