Bed & breakfast kopen

AWHoreca is dé partner bij het vinden van jouw bed & breakfast!

De knoop is doorgehakt! Je wilt je eerste bed & breakfast kopen of hebt besloten je activiteiten uit te breiden. Leuk, maar hoe pak je dit aan? Wat is beschikbaar, betaal ik niet te veel en hoe zit het eigenlijk met goodwill? Allemaal logische vragen, waarop je graag antwoord wilt.

AWHoreca Makelaars is dé partner tijdens jouw zoektocht. Onze specialisten helpen je bij het maken van de juiste keuzes tijdens dit leuke en spannende, maar soms ook lastige traject. Door onze eigen ervaring in de horeca en onze bedrijfseconomische achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jou van het juiste advies te voorzien.

Hieronder vind je ons actuele aanbod. Wie weet, hebben wij de bed & breakfast van jouw dromen al in verkoop. Mocht dat niet zo zijn, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Misschien is onze aankoopbegeleiding geschikt voor jou.

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 088-4600640 of door het invullen van het contactformulier. We staan voor je klaar!

Ons aanbod

AWHoreca Makelaars helpt je graag bij het vinden van de bed & breakfast van jouw dromen. We hebben een divers en uitgebreid aanbod van locaties door heel Nederland. Luxe of juist laagdrempelig? Groot of liever kleinschalig? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Er is op dit moment geen aanbod beschikbaar. Bekijk ons volledige aanbod onder 'horeca makelaardij' in het menu.

Staat de bed & breakfast van jouw dromen er niet tussen?

Kun jij nog niet vinden waarnaar je op zoek bent, schrijf je dan gratis in voor onze e-mailalert. Je ontvangt ons actuele aanbod van bed & breakfast-bedrijven dan automatisch in jouw mailbox.

Compare listings

Vergelijken