Bed & breakfast te koop

AWHoreca Makelaars adviseert en begeleidt u bij een bed & breakfast kopen

“Bed and breakfast te koop”? Klinkt dat interessant voor u? AWHoreca Makelaars adviseert en begeleidt u bij de keuze voor een geschikt pand en de beste prijs voor uw bed & breakfast. We geven u het juiste advies dankzij onze jarenlange horecaervaring en actuele vakkennis.

Advies bij koop en verkoop van uw bed and breakfast

AWHoreca Makelaars is specialist in het begeleiden van de aan- en verkoop van bed & breakfasts. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo regelen wij de waardebepalingen, onderhandelingen en de opmaak van overeenkomsten.

Onze makelaars en taxateurs werken in de regio waar ze wonen. Zodat ze de lokale economische, juridische en wettelijke aspecten door en door kennen.

Waardebepaling bed & breakfasts

Om een goed advies te geven over uw bed & breakfast is een correcte waardebepaling een noodzaak. AWHoreca Makelaars beschikt over een gespecialiseerde taxatieafdeling, die zowel bed & breakfast-panden, inventarissen als goodwill taxeert.

Heeft u interesse? Bel 033- 46 00 640 of neem contact op via het contactformulier. We staan voor u klaar.

Ons aanbod van bed and breakfasts te koop

AWHoreca Makelaars heeft verschillende bed & breakfasts in het aanbod. Bekijk welke bed & breakfasts er op dit moment te koop staan in ons aanbod.

Er is op dit moment geen aanbod beschikbaar. Bekijk ons volledige aanbod onder 'horeca makelaardij' in het menu.

Kunt u de bed & breakfast van uw wensen niet vinden?

Staat er geen bed & breakfast te koop die voldoet aan uw wensen? Schrijf u in voor onze e-mail alert. U blijft dan eenvoudig op de hoogte van geschikte objecten in uw omgeving.

Compare listings

Vergelijken