Waarde horecabedrijf bepalen

Onze horeca taxateurs helpen u met waardebepaling horeca

Als horecaondernemer is het belangrijk om te weten wat de actuele waarde is van uw horecabedrijf. Waarde en prijs zijn altijd een discussie. De inschatting van horecaondernemers over de waarde van zijn of haar bedrijf wijkt vaak af van reële (economische) waarde. Bij een voorgenomen aan- of verkoop is een marktconforme waardebepaling een belangrijk vertrekpunt. 

Bij het taxeren van een horecabedrijfspand of een horecaonderneming is het van belang een analyse te maken van de omzet mogelijkheden die op een bepaalde locatie gerealiseerd kunnen worden. Op basis van de uitkomsten van deze analyse wordt de verdiencapaciteit van het bedrijf berekend en vastgesteld wat de maximaal te plegen investering is. De uitkomsten van deze berekening liggen ten grondslag aan de waardering van de waarde van zowel het pand als de onderneming.

Gespecialiseerde taxateurs

Voor een goede waardebepaling is het verstandig om met ervaren en deskundige taxateurs te werken. AW Horeca Taxateurs beschikt over een gespecialiseerde taxatieafdeling, die zowel vastgoed, inventarissen als goodwill taxeert, ten behoeve van aankoop, verkoop, financiering, jaarrekening, verzekering, minnelijke waarderingen, huurprijsherziening en huurgeschillen. Onze taxateurs kennen de regio waar zij taxeren, en zijn op de hoogte van de specifieke kenmerken van een gebied.

Uw horecabedrijf of horecabedrijfspand laten taxeren?

Onze ervaren taxateurs helpen u van A tot Z bij het uitvoeren van een taxatie.

Of meld u aan voor onze nieuwsbrief

Compare listings

Vergelijken