“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Horecamakelaars Den Haag

Opzoek naar een horecamakelaar in Den Haag? AW Horecamakelaars is de geschikte keuze als u hulp nodig heeft bij de aankoop, verkoop, taxatie of financiering van horeca in Den Haag. Wij zijn een landelijk werkend kantoor waar de meest ervaren en beste horeca makelaars bij zijn aangesloten. Dit uit zich uit in een ‘no cure no pay’ regeling. 

 

AW Horecamakelaars kan u helpen bij:

Het horeca aanbod in Den Haag

Van de ruim 2500 horecabedrijven in Den Haag beschikt AW Horecamakelaars altijd wel over één horeca object in het aanbod.

Advies bij aankoop van horeca in Den Haag

Wij zullen u helpen bij de aankoop van uw horecabedrijf in Den Haag. Dit doen we door eerste met u om de tafel te gaan om te kijken wat voor u de beste keuze is in uw situatie. Hierna gaan we met de verkoper onderhandelen zodat u een goede prijs ontvangt.

Advies bij verkoop van horeca in Den Haag

AW Horecamakelaars beschikt als enige over een geavanceerd match systeem samen met lid zijn bij de NVM hebben wij het grootste netwerk aan zoekers in de horeca makelaar business. Wij zorgen er voor dat dit samen met onze vakkundigheid ervoor zorgt dat u altijd een koper zult vinden voor uw horecabedrijf.

Advies voor uw horeca bedrijf

Naast makelaar is AW Horecamakelaars meer. Zo kunnen wij uw huidige horecabedrijf succesvoller maken door u advies te geven over een aantal zaken. Dit kan van een marketingplan en ondernemingsplan naar meerdere soorten onderzoeken zodat u een beter inzicht in de markt of uw eigen bedrijf zult krijgen waardoor u succesvoller kunt worden.

Nieuwsgrierig naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact op

Op zoek naar een object? Maak een alert aan en wij laten u direct weten wanneer we een passend object voor u gevonden hebben Maak alert aan

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief