“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Horecamakelaar Haarlem

Zoekende naar een horecamakelaar in Haarlem? Dan hoeft u niet verder te zoeken aangezien AW Horecamakelaars opereert in Haarlem. Wij kunnen u helpen bij de aankoop, verkoop, taxatie of financiering van horeca in Haarlem. Bij AW Horecamakelaars zijn de beste en meest ervaren horeca makelaars aangesloten. Naar onze klanten uiten wij ons in de ‘no cure no pay’  regeling.

Wij kunnen u helpen bij:

Het horeca aanbod in Haarlem

In Haarlem zijn veel horecabedrijven en van deze bedrijven biedt AW Horecamakelaars altijd wel één aan.

Advies bij aankoop van horeca in Haarlem

AW Horecamakelaar kan u helpen bij het aankopen van horeca. We gaan eerst met u in gesprek over uw huidige situatie. We zullen kijken wat voor u de juiste keuze is. De stap hierna is om te onderhandelen met de verkopende partij zodat u een juiste prijs ontvangt.

Advies bij verkoop van horeca in Haarlem

Wij als AW Horecamakelaars bieden als enige een geavanceerd match systeem aan en dit zorgt samen met het lid zijn bij de NVM voor het grootste netwerk zoekers naar horeca objecten. Samen met vakkundigheid zorgen wij ervoor dat u altijd een koper zult vinden .

Advies voor uw horeca bedrijf

Wij zijn meer dan een gewone horecamakelaar. Zo bieden wij verschillende onderzoeken aan die er voor zorgen dat u een beter inzicht krijgt in uw eigen bedrijf of in de markt waarin u opereert. Bovendien kunnen wij marketingplannen voor u maken of een ondernemingsplan voor u creëren.

Nieuwsgrierig naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact op

Op zoek naar een object? Maak een alert aan en wij laten u direct weten wanneer we een passend object voor u gevonden hebben Maak alert aan

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief