"Vinden is weten waar je moet zoeken"

Gezocht

Het zoeken naar het juiste horecabedrijf of bedrijfslocatie is een vak apart. In het algemeen maken wij onderscheid tussen het zoeken voor een individuele (startende) ondernemer en het zoeken voor (inter)nationale horecaketens.

Individuele ondernemer:
Op basis van gesprekken met u als opdrachtgever, en waarbij we zowel ingaan op de “harde eisen” waar een horecabedrijf aan moet voldoen (locatie, capaciteit, omzetniveau, huurprijs, e.d.) als de meer “zachte eisen” zoals uitstraling en gevoel, stellen wij een profiel samen. Dit profiel vormt de basis voor onze werkzaamheden. Wij zoeken actief naar geschikte locaties waarbij we gebruik maken van ons netwerk van ondernemers, brouwerijen, collega makelaars en ontwikkelaars.

(Inter)nationale horecaketens:
Op basis van gesprekken met de verantwoordelijke persoon binnen uw organisatie maken wij een strategisch “witte vlekkenplan” voor uw organisatie. Hierbij kijken we naar uw wensen op basis van locatie (passantenstromen, inwoneraantal), huurprijzen, capaciteit en andere aspecten die voor uw organisatie van belang zijn. Wij zoeken actief naar geschikte locaties waarbij we gebruik maken van ons netwerk van ondernemers, brouwerijen, collega makelaars en ontwikkelaars.

Indien wij een locatie hebben gevonden die aan uw profiel voldoet, starten we het aankoopproces, dat bestaat uit de waardebepaling, onderzoek naar bestemmingsplan, juridische- en kadastrale aspecten, de prijsonderhandeling en het opstellen van een koopovereenkomst.

Te koop gevraagd:
Voor opdrachtgevers zijn wij voortdurend op zoek naar horecabedrijven en horecapanden.
Op dit moment zoeken wij met name:

  • Hotel (restaurants) vanaf 20 kamers in geheel Nederland
  • Casco horecaruimtes op A locaties voor formulerestaurants
  • Recreatief vastgoed
  • Bouwgrond met horecabestemming

Wanneer u contact met ons opneemt mag u er van uitgaan dat wij dit met de grootst mogelijke discretie zullen behandelen.

Wilt u uw bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief