"Vinden is weten waar je moet zoeken"

Beleggingsobjecten

AW Horeca Makelaars is een organisatie waarbij de beste horecamakelaars en taxateurs zijn aangesloten. Onze taak is om ondernemers te adviseren en te begeleiden bij de koop, verkoop of taxatie van een horecabedrijf.

Van oudsher is het lastig om financieringen voor de horeca te verkrijgen. Om een transactie makkelijker te maken en soepeler te laten verlopen kan het raadzaam zijn om het vastgoed te scheiden van de onderneming en een derde partij erbij te betrekken.

De beleggingspagina biedt voor vastgoedbeleggers een overzicht van de huidige beschikbare panden, de aankoopprijs en andere relevante informatie.

De beleggingspagina biedt voor de ondernemer wellicht het verschil tussen doorgaan of verkopen. De vele vastgoedbeleggers in onze portefeuille kunnen het verschil maken bij de verkoop van uw horecabedrijf!

Waarom Horeca als vastgoedbelegging? Het antwoord is verrassend simpel.
Vroeger werd beleggen in horecavastgoed als risicovol gezien. Tegenwoordig is het een solide belegging in tegenstelling tot ander bedrijfsonroerend goed met een groot overschot aan bedrijventerreinen en kantoorpanden. Leegstand is eerder regel dan uitzondering. Horecavastgoed kent nauwelijks leegstand terwijl het rendement zeker marktconform genoemd kan worden. Kortom een uitgelezen mogelijkheid.

Geïnteresseerd in onze beleggingsobjecten?

Bekijk ons aanbod

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief