Restaurant verkopen

AWHoreca Makelaars ontzorgt van A tot Z

Vrijwel iedere horeca-ondernemer stelt zich op een gegeven moment de vraag: ‘Is het niet tijd om mijn restaurant te verkopen?’

Een heel logische vraag, die echter niet zo gemakkelijk te beantwoorden is. Want wanneer is dat moment en wat is dan de juiste tijd?

Tal van factoren spelen daarbij een rol, naast jouw wens als ondernemer om te verkopen. Is er vraag naar jouw specifieke bedrijf? Wat zijn de actuele mogelijkheden voor het verkrijgen van een financiering? Wat is de verwachte opbrengst? En, misschien wel het belangrijkste, komt dit overeen met wat jij ervoor wilt hebben?

Onze specialisten geven antwoord op al deze vragen, nog voordat we beginnen met de daadwerkelijke verkoop.

AWHoreca Makelaars al veertig jaar jouw partner als het gaat om de verkoop van een restaurant of horecabedrijfspand. Wij hebben niet alleen zelf een achtergrond in de horeca, maar zijn ook bedrijfseconomisch opgeleid. Je mag ons dus met recht een bekwame en betrouwbare partner noemen.

In combinatie met ons uitgebreide netwerk en onze actuele kennis van de markt is jouw verkoop bij ons dus in goede handen. We behartigen jouw belangen alsof het ons eigen bedrijf is dat verkocht wordt.

Bekijk hier de gedetailleerde beschrijving van het verkooptraject en download onze checklist.

Overweeg je jouw restaurant te verkopen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. AWHoreca Makelaars voorziet je graag van advies.

Compare listings

Vergelijken