"Het verschil tussen idee en werkelijkheid"

Ondernemingsplannen

Ondernemingsplan: goed voor u en stakeholders

Iedereen weet dat een goed begin het halve werk is. Maar wat is een goed begin als u voor het eerst een eigen bedrijf start of belangrijke uitbreidingsinvesteringen wilt plegen? Het antwoord is even simpel als veelomvattend: een goed onderbouwd ondernemingsplan. Aan de ene kant goed voor uzelf, aan de andere kant noodzakelijk voor derden om zich een goed beeld van uw onderneming te kunnen vormen. Indien u krediet wilt aanvragen bij de bank bijvoorbeeld.

AWHoreca Adviseurs kan u begeleiden met deze eerste stap, maar u kunt zelf ook al het een en ander aan voorbereiding hiervoor doen. Want wie weet er immers meer van u en uw plannen dan uzelf? Vervolgens stellen wij samen met u een gedegen stuk op waarmee u naar derde partijen kunt gaan.

Waaruit bestaat een ondernemingsplan?

Het ondernemingsplan bestaat uit een beschrijving van de situatie van uw onderneming, uw plannen als ondernemer, een uitgebreide marktanalyse en de bedrijfseconomische haalbaarheid.

Onderdeel van het plan zijn tevens een investering- en exploitatieprognose

Op zoek naar een object? Maak een alert aan en wij laten u direct weten wanneer we een passend object voor u gevonden hebben Maak alert aan

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief