Ondernemingsplannen

Iedereen weet dat een goed begin het halve werk is. Maar wat is een goed begin als u voor het eerst een eigen bedrijf start of een belangrijke uitbreidingsinvestering wilt plegen? Het antwoord is even simpel als veelomvattend: een goed onderbouwd ondernemingsplan. Aan de ene kant goed voor uzelf, aan de andere kant noodzakelijk voor derden om zich een goed beeld van uw onderneming te kunnen vormen, bijvoorbeeld als u krediet wilt aanvragen bij de bank.

AWHoreca Adviseurs kan u begeleiden met deze eerste stap, maar u kunt zelf ook al het één en ander aan voorbereiding hiervoor doen. Want wie weet er immers meer van uw plannen dan uzelf? Vervolgens stellen wij samen met u een professioneel ondernemingsplan op, dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Waaruit bestaat een ondernemingsplan?

Het ondernemingsplan bestaat uit een beschrijving van de situatie van uw onderneming, uw plannen als ondernemer, een uitgebreide marktanalyse en de bedrijfseconomische haalbaarheid. Onderdeel van het plan zijn tevens een investerings- en exploitatieprognose.

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Voor een vrijblijvend adviesgesprek, neem contact met ons op.

Compare listings

Vergelijken