"Het verschil tussen idee en werkelijkheid"

Haalbaarheidsonderzoek

Haalbaarheidsonderzoek: uw drempels en mogelijkheden

Concepten krijgen tegenwoordig heel snel gestalte en lijken daarmee ook al heel snel uitvoerbaar en economisch haalbaar. Maar is dat daadwerkelijk zo? Wilt u inzicht krijgen in de haalbaarheid van uw concept, een uitbreidingsinvestering of de aanschaf van een nieuw bedrijf, dan is het verstandig om goed na te gaan welke mogelijkheden en drempels er zijn.

Daarbij is het natuurlijk belangrijk te weten wat de gevolgen zullen zijn voor uw bedrijfsvoering en bedrijfsresultaat. Een haalbaarheidsonderzoek vóór iedere belangrijke investering is dan ook zeer belangrijk.

Onderzoek door AWHoreca

AWHoreca Adviseurs kan voor u een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren, Wij beschikken over specialistische kennis en over een groot arsenaal aan cijfermateriaal, welke wij bij onze berekeningen gebruiken. Een uitgebreid, helder en presenteerbaar rapport zal de uitkomst bieden of een investering haalbaar blijkt te zijn of juist niet.

Dankzij een gedegen haalbaarheidsonderzoek krijgen u en eventuele belanghebbenden zoals eigenaren, banken e.d meer inzicht en grip op de bepalende factoren binnen uw concept. Het biedt bovendien de concrete criteria en kritische succes- en faalfactoren voor de economische haalbaarheid.

Prognose voor meerdere jaren

Onze haalbaarheidsonderzoeken worden altijd onderbouwd met een heldere investeringsbeoordeling en een exploitatieprognose voor meerdere jaren. Indien het resultaat van ons onderzoek is dat een plan niet realiseerbaar is zullen we alternatieven aandragen die het plan mogelijk wel laten slagen.

Op zoek naar een object? Maak een alert aan en wij laten u direct weten wanneer we een passend object voor u gevonden hebben Maak alert aan

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief