"Het verschil tussen idee en werkelijkheid"

Financieringsadvies

Deskundig en doelgericht financieringsadvies

Advies nodig bij het verkrijgen van een lening, krediet of andere financiering voor uw bedrijf?       AW Horeca Adviseurs begeleidt u deskundig en doelgericht bij uw bedrijfsfinanciering.

Het verkrijgen van de juiste financiering voor uw bedrijf is niet altijd eenvoudig. Wij hebben ruime ervaring met begeleiding van het verkrijgen van zakelijke financiering en herfinanciering van ondernemingen. Dat kan gaan om:

  • financiering bedrijfsovername
  • uitbreiding krediet of lening in verband met investeringsplannen
  • (her)financiering door herstructurering
  • starters krediet

Voldoende ruimte om gezond te ondernemen

Wij begeleiden u met het opstellen van een financieringsaanvraag en voeren gesprekken met mogelijke financiers. Uitgangspunt is een passende financiering voor een reële prijs, waarmee u voldoende ruimte hebt om gezond te kunnen ondernemen.

Wij hebben ervaring met financiering in moeilijke situaties, bijvoorbeeld als u met uw financiering bij de bank ondergebracht bent bij bijzonder beheer. In specifieke gevallen werken wij samen met financieringsspecialisten

Op zoek naar een object? Maak een alert aan en wij laten u direct weten wanneer we een passend object voor u gevonden hebben Maak alert aan

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief