Landelijk gelegen multifunctioneel horecabedrijf te Overijssel

Landelijk gelegen, te midden van pittoreske dorpjes en weidse uitzichten, bevindt zich dit multifunctionele middenklasse horecabedrijf met een zeer goede reputatie.

Door de verschillende afdelingen is het bedrijf in staat zich gedurende het gehele jaar op diverse doelgroepen te richten.

70% van de gasten bezoekt het bedrijf privé en is afkomstig uit een grote regio (straal ca. 40 km) Daarnaast kent het bedrijf een vast gastenbestand uit het bedrijfsleven. Ook de vele wandelaars en fietsers weten het bedrijf te vinden.

Aan de voorzijde van het pand is het restaurant gesitueerd. Het restaurant heeft een eigen entree en biedt plaats aan 70 personen. Achter het restaurant ligt een gezellige bar voor 30 personen. De snackbar heeft een eigen entree vanaf de zijkant van het pand. Ook de zaal met een capaciteit van 70 personen is via een eigen entree te bereiken.

FINANCIEEL
Vraagprijs bedrijfspand € 750.000,= k.k.

Vraagprijs onderneming € 125.000,=
bedrijfsexploitatie bestaande uit inventaris, handelsnaam en goodwill

Voor meer informatie download de brochure! Let op; wegens discrete verkoop van dit object is de brochure enkel te openen met een wachtwoord, deze kunt u opvragen bij Koert van de Weerd.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief