Multifunctioneel horecabedrijf met kookstudio’s in historisch pand te Hasselt (OV)

In het historische centrum van de Hanzestad Hasselt (OV) bevindt zich dit eeuwenoude stukje horeca geschiedenis. Al sinds 1605 is er horeca in dit karakteristieke pand gevestigd.
Het betreft een ruim opgezet bedrijf met een restaurant en brasserie, geschikt voor feesten en partijen tot 150 personen en 2 zeer uitgebreid ingerichte kookstudio’s. 
De kookstudio’s zijn absoluut het unique sellingpoint van dit mooie horecabedrijf. Er zijn talloze mogelijkheden om de studio’s in te zetten. 

De brasserie beschikt totaal over 125 zitplaatsen, het restaurant is geschikt voor private dining partijen tot 40 gasten.
In verband met andere activiteiten van de huidige ondernemers is het restaurant op dit moment alleen geopend op donderdag tot en met zaterdag. Op de andere dagen is het wel mogelijk om te reserveren voor feesten en partijen.

Het ruime bedrijfspand biedt een nieuwe ondernemer volop mogelijkheden voor het ontwikkelen van een eigentijds en winstgevend concept, waarbij tevens de kookstudio’s een prominente rol spelen.

Op de eerste verdieping van het bedrijfspand zijn 2 appartementen gelegen, deze worden thans verhuurd en zijn onderdeel van het bedrijfspand.

Vraagprijs 
Bedrijfspand € 675.000,= k.k.
Onderneming € 100.000,=
Totaal € 775.000,=

Deze vrijblijvende aanbieding betreft de verkoop van zowel het vastgoed als de onderneming.  Onder onderneming wordt verstaan; de inventaris en inrichting, de goodwill en handelsnaam. 

Verhuur van het bedrijfspand behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief