Prachtig multifunctioneel horeca-object te Zutphen

Op een goede en centrale locatie aan de rand van Zutphen, bieden wij dit mooie, multifunctionele bedrijf te koop aan.

Het bedrijf beschikt over een restaurant met 185 zitplaatsen, een tapasrestaurant met 80 zitplaatsen en zaalaccommodatie voor 300 personen. Verder is er een schitterend gesitueerd terras voor 150 personen aanwezig.

Het bedrijf richt zich zowel op de zakelijke markt, als ook op de privé markt. Door de ligging en uitstraling is het bedrijf uitermate geschikt als restaurant met congres- en partyaccommodatie.

De inrichting van het bedrijf is verrassend warm. In veel details herkent men de Italiaanse stijl. In het huidige concept kan de gast terecht in het bedrijf voor een kop koffie of een goed glas wijn bij de open haard, een lichte lunch in de brasserie/restaurant, of bij zonnig weer op het schitterende terras. Voor het diner wordt er een mooie menukaart gevoerd.

De zaalaccommodatie, gelegen op de eerste verdieping, is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar kan net zo makkelijk worden omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie. Verder worden er workshops en kookcursussen gegeven.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 285.000,=
Bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.

Huur bedrijfspand: € 180.000,= per jaar excl. BTW

Voor meer informatie kunt u de brochure van dit object downloaden.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief