Buffetrestaurant met rijke historie gelegen op de westflank van de Veluwe

Het alom bekende buffetrestaurant, gelegen aan de rand van Voorthuizen, exploiteert al ruim 15 jaar op deze mooie locatie in de Gelderse Vallei. Het buffetrestaurant heeft in de loop der jaren een goede naam en reputatie opgebouwd. Het bedrijf staat vooral bekend om haar uiteenlopende en zeer gevarieerde buffetten en tevens om haar befaamde grillgerechten. Na een succesvolle eerste periode is het bedrijf in 2016 overgedragen aan de huidige exploitanten.

Het restaurant is gezellig en knus ingericht. Het restaurant en de locatie lenen zich uitstekend voor de exploitatie van diverse horeca concepten. Enkele suggesties met betrekking tot een passende invulling zijn een pannenkoekenrestaurant, een grillrestaurant en een kiprestaurant.

De ligging in een zeer toeristisch gebied, zorgt al jaren voor een uitstekende bezetting van het restaurant. Voorthuizen staat bekend om haar gezelligheid, schilderachtige uitstraling en ontspannen sfeer tijdens de zomermaanden. Het toerisme en de bijbehorende campings en bungalowparken zijn dan ook een belangrijke doelgroep van het buffetrestaurant. Tijdens de zomermaanden verdubbelt de bevolking van Voorthuizen in aantal.

Het restaurant heeft een capaciteit van circa 250 zitplaatsen en beschikt daarnaast over een royaal terras met circa 130 zitplaatsen.

VRAAGPRIJS
Bedrijfsexploitatie € 75.000,=
Bestaande uit inventaris, handelsnaam, goodwill, website en social media.

Huurprijs pand € 48.000,=
per jaar excl. BTW (nieuwe huurovereenkomst)

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief