Casco horecaruimte in centrum Hengelo

In het centrum van Hengelo, in het horecaconcentratiegebied van de Pastoriestraat en de Willemstraat, wordt deze nieuwe en compleet verbouwde horecaruimte aangeboden.

De pandeigenaar is ten aanzien van de verbouwing en renovatie in de afrondende fase. De afwerking van de binnenzijde kan eventueel in overleg gebeuren, waardoor de toekomstige huurder inspraak heeft ten aanzien van de kleurstelling en materiaalgebruik.

Het pand heeft de hoofdingang aan de Pastoriestraat, maar grenst eveneens aan de Willemstraat. De entree aan de Pastoriestraat geeft direct toegang tot de verkoopruimte van circa 120 m². Middels een doorloop aan de rechterzijde is de beoogde keuken te bereiken, voorzien van een nieuw aangebouwde opslagruimte. Tussen de keuken en de verkoopruimte bevindt zich een kamer en suite, welke beschikt over originele schuifdeuren en uitermate geschikt is voor kleine besloten bijeenkomsten.

De ruimte aan de Willemstraat is direct verbonden met de overige ruimten. Deze ruimte meet nog eens circa 80 m².
Achter het pand is een afgesloten tuin van circa 50 m² aanwezig, welke middels openslaande tuindeuren te bereiken is.

Het geheel is goed en professioneel afgewerkt, met op diverse plaatsen aansluitingen voor een eventuele bar. Er is een opslagkelder aanwezig.

Oppervlakte: circa 265 m².

Huurprijs: € 37.500,= exclusief BTW per jaar.
Huurperiode: 5 + 5 jaar (ROZ-model winkelruimte 2012).

Voor meer informatie kunt u de factsheet downloaden.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief