Bekend restaurant op de Veluwe

Gelegen te midden van bossen en heide, wordt centraal in Vierhouten dit charmante en bekende restaurant geëxploiteerd. Geliefd in de regio vanwege haar heerlijke wildspecialiteiten en bekend bij de vele toeristen die in het seizoen massaal Vierhouten en de Veluwe bezoeken.

Het restaurant, welke met zorg en oog voor detail is ingericht, beschikt over circa 45 zitplaatsen en straalt het ultieme huiskamer gevoel uit. Tijdens de wintermaanden, wanneer gasten speciaal voor de diverse wildgerechten aanschuiven, is de gemiddelde besteding circa € 55,= per persoon. In het hoogseizoen spenderen de, met name toeristische, gasten circa
€ 32,50 per persoon.

Het riante terras aan de voorzijde beschikt over 65 zitplaatsen en heeft een goede bezonning. Het overdekte en verwarmde terras aan de zijkant van het restaurant biedt plaats aan 25 gasten.

Het object beschikt tevens over een ruime bedrijfswoning. Naast 3 slaapkamers, een luxe badkamer en een heerlijke leefkeuken, is er een riante tuin aanwezig welke veel privacy geniet.

Vraagprijs: € 875.000,= k.k.
Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief