Authentiek Grieks restaurant met onderscheidend concept te Huizen

Dit Griekse restaurant is gelegen aan het Gooimeer en exploiteert al ruim 25 jaar op één van de mooiste plekken van het Gooi. Het restaurant heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in de regio. Het staat alom bekend om haar lekkere schotels en Griekse specialiteiten. Na een succesvolle eerste periode is het bedrijf in 2016 overgedragen aan de huidige exploitant. Sinds jaar en dag is er sprake van een gezonde bedrijfsvoering.

Het restaurant is gezellig en smaakvol ingericht, goed onderhouden en kan, mede gezien de staat van de inventaris, turn-key overgenomen worden.

De unieke ligging van het restaurant zorgt al jaren voor een uitstekende bezetting. Vanuit het restaurant en het terras is er direct zicht op het Huizenstrand en het Gooimeer. De Zomerkade staat in de grote regio bekend om haar gezelligheid en ontspannen sfeer tijdens de zomermaanden, daarnaast wordt door het ondiepe water het kindvriendelijke strand druk bezocht door jonge gezinnen. In de zomermaanden komen mensen naar de Zomerkade om even te ontsnappen uit de eigen omgeving en te genieten van de zon, zee en het strand.

Het restaurant heeft een capaciteit van circa 105 zitplaatsen en beschikt daarnaast over een royaal terras met circa 100 zitplaatsen. Kwaliteit, service en flexibiliteit zijn onderscheidende factoren van het bedrijf. Op de diverse beoordelingssites wordt het bedrijf zeer positief beoordeeld.

VRAAGPRIJS
Bedrijfsexploitatie € 55.000,=
Bestaande uit inventaris, handelsnaam, goodwill en social media

Huurprijs pand € 27.186,= per jaar excl. btw

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief