Hotel-restaurant landelijk gelegen te Haaksbergen

Gelegen op één van de mooiste plekjes van Haaksbergen, ligt dit restaurant met 5 hotelkamers. Tot voor kort werd in het pand restaurant Bij de Watermolen geëxploiteerd. Door persoonlijke omstandigheden waren de voormalige exploitanten genoodzaakt het bedrijf te sluiten. 
De verhuurder van deze authentieke en sfeervolle boerderij is op zoek naar een gedreven ondernemer die het bedrijf weer nieuw leven inblaast.  

Het bedrijfspand is uitermate geschikt voor de exploitatie van een hotel-restaurant. Er is een prachtig aangelegd terras aanwezig, waar 120 gasten plaats kunnen nemen. Het restaurant beschikt over 45 zitplaatsen, de serre nog eens over 24 zitplaatsen.
De 5 ruime hotelkamers hebben een sfeervolle en landelijke look and feel. Alle kamers zijn ingericht voor 2 personen en beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

De huurprijs voor de onroerende zaken is bepaald op:
Een aanvangshuur voor het eerste en tweede jaar van exploitatie van 7,5% van de gerealiseerde netto omzet met een minimum van € 56.000,= per jaar (exclusief BTW).
Vanaf het derde jaar van exploitatie bedraagt de huur 8% van de omzet met een minimum van € 56.000,= per jaar (exclusief BTW).

Vraagprijs inventaris  € 90.000,=

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief