Nostalgische en kleurrijke lunchroom te Arnhem

In het centrum van Arnhem, aan misschien wel het mooiste straatje van Arnhem, de Bakkerstraat, bieden wij een kleurrijke en sfeervolle lunchroom te koop aan. Het bedrijf is in 2019, na een verbouwing van het bedrijfspand gestart. Onze opdrachtgever, die nog een ander bedrijf exploiteert, is tot de ontdekking gekomen dat het managen van 2 ondernemingen niet echt goed werkt. Daarom is besloten dit leuke bedrijf te koop aan te bieden.

Het bedrijf is gelegen in het centrum van Arnhem. De Bakkerstraat, met zijn middeleeuwse elementen, zoals stadstuinen en achterhuizen, is een bekende winkelstraat en tevens één van de oudste straten van Arnhem. De Bakkerstraat staat vooral bekend om zijn vele kledingwinkels.  

Het gevoerde concept betreft een eigentijds, onderscheidende lunchroom waar gasten genieten van een lunch, diverse koffies en ambachtelijke pastries. De doelgroep bestaat voor 90% uit particuliere gasten, aangevuld met zakelijke gasten uit de directe omgeving.

In de huidige opstelling heeft het bedrijf een capaciteit van circa 45 zitplaatsen, aan de achterzijde beschikt het bedrijf nog over een royale stadstuin.

NU VERLAAGDE VRAAGPRIJS

Indien de overdracht voor 1 mei 2020 plaatsvindt, wordt de vraagprijs van de bedrijfsexploitatie verlaagd naar € 6.000,=

Bedrijfsexploitatie € 15.000,=
Inventaris en bedrijfsinrichting.
*De handelsnaam wordt niet verkocht.

Huurprijs pand € 43.950,= per jaar excl. BTW.

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief