“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”Objecten van de Maand te Amsterdam

Hotel op een uitstekende locatie
Het hotel zal worden gerealiseerd op een uitstekende locatie, vlakbij International Airport Schiphol Amsterdam. Het ontwerp van het hotel is uniek, het wordt een absolute eye catcher in de omgeving. Naast het hotel zal een leisure-object worden gecreëerd dat zal zorgen voor een grote nationaal en internationale aantrekkingskracht en voor veel zakelijk en toeristisch verkeer.
Bekijk object

Ontwikkelingsgrond A10 Amsterdam
Het object ligt direct aan afslag van de ring A10 van Amsterdam, aan de oostkant. Voor de deur is een tramhalte (lijn 9), welke een directe verbinding heeft tot het centrum van Amsterdam. Uitstekend geschikt voor de bouw van een hotel met ca. 150 kamers (bestemming staat een hotel toe).
Bekijk object

Unieke locatie Amsterdam
Op absolute zichtlocatie wordt een perceel van ca. 30.000 m2 aangeboden, de locatie is bestemd voor een hotelontwikkeling. Er is reeds een ontwerp gerealiseerd voor een hotel met ruim zestig kamers, restaurant, conferentie faciliteiten en eigen parkeergelegenheid. Door de gekozen architectuur heeft het hotel een landelijke uitstraling en komt overeen met de stijl die terug te vinden is in de Zaanstreek boven Amsterdam.
Bekijk object

Hotel project
Hotel project waarbij 219 kamers worden gerealiseerd op 3 sterren niveau, met circa 300 m² vergaderruimte en F&B outlet mogelijkheden. Een parkeergarage met 185 parkeerplaatsen zal naast het hotel worden gerealiseerd.
Het hotel wordt in Amsterdam Osdorp gerealiseerd. De ligging op slechts 10 minuten rijden van International Airport Schiphol zorgt voor een enorm zakelijk potentieel.
Bekijk object

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief