“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Meer fotos

Frankrijk: Luxe hotel in de natuur van Limousin


Korte omschrijving

Plaats: Limousin
Koop/Huur pand koop
Grootte: 8 kamers
Objectnummer: FRb-14-002

Vraagprijs Totaal:

€ 850.000,=

Locatie:

In de nog ongerepte natuur van de Limousin, in het midden van Frankrijk, wordt dit schitterende Hotel-restaurant aangeboden.

Object:

Na een jaar van verbouwen en renoveren, hebben de Nederlandse eigenaren het Hotel-restaurant in 2006 geopend. Het bedrijf bestaat uit acht hotelkamers, welke compleet en zeer smaakvol zijn ingericht. De meeste kamers zijn gesitueerd op de begane grond en beschikken over een privé terras. De kamer op de verdieping betreft een suite en beschikt onder andere over een sauna en jacuzzi.

Het restaurant biedt plaats aan 60 gasten. Naast de gasten van het hotel zelf en de toeristen in de omgeving, is de lokale bevolking ook een belangrijke doelgroep, hoewel deze laatste op dit moment niet (meer) actief wordt benaderd. Op de etage is er een aparte ruimte aanwezig, geschikt voor bruiloften, vergaderingen en soortgelijke bijeenkomsten.

Bijzonderheden:

Het geheel is gelegen op meer dan 5.000 vierkante meter eigen grond, waar naast een groot terras, een verwarmd zwembad aanwezig is.

Kortom; een luxe en hoogwaardig ingericht en afgewerkt bedrijf, in een schitterende attractieve omgeving met zowel een goede bezetting als omzet en dito resultaat!

Vraagprijs: Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit inventaris, handelsnaam, goodwill en website
€ 850.000,= k.k.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Berjan van de Weerd.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief