“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Meer fotos

Duitsland: Hotel-Pension in wintersport gebied


Korte omschrijving

Plaats: Olsberg
Koop/Huur pand koop
Grootte: 7 kamers
Objectnummer: DUb-11-004

Vraagprijs Totaal:

€ 199.000,=

Locatie:

Op slechts 300 kilometer van Utrecht, in de buurt van Winterberg en Willingen ligt het pittoreske dorpje Olsberg/Assinghausen. Hier runt al sinds enige tijd een Nederlands echtpaar het familiehotel Haus Erlen.

Perceel:

Het bedrijf staat op een perceel van ca. 400 m2.

Object:

Het hotel beschikt over zeven hotelkamers, variërend in grootte en capaciteit. Verder is er een restaurant annex ontbijtzaal aanwezig, die plaats biedt aan circa 30 personen. Daarnaast is er een aparte zaal met een capaciteit van 15 personen en is er een gezellig terras. Er is een bedrijfswoning aanwezig.

De mogelijkheid is aanwezig een naastgelegen pand aan te kopen waardoor een uitstekende uitbreidingsmogelijkheid ontstaat.

Bijzonderheden:

De omgeving leent zich uitstekend voor diverse outdoor activiteiten, waaronder natuurlijk skiën en langlaufen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich op zes kilometer. De langlauf loipes treft u direct naast de deur. In de zomer is het evengoed verblijven in de omgeving en vindt men er veel wandelaars.

Gedurende de afgelopen jaren hebben de huidige eigenaren veel geïnvesteerd en verbouwd met als gevolg dat het bedrijf turn-key overgenomen kan worden.

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief