"Vinden is weten waar je moet zoeken"

Werkwijze

Niet wij, maar u:

Onze werkzaamheden zijn gebaseerd op ‘no cure no pay’. De makelaar is het middel om uw doel te bereiken. Daarom staat u of uw bedrijf centraal tijdens ons kennismakingsgesprek. Los van onze werkwijze leggen wij, op basis van de dan beschikbare informatie, de mogelijkheden en onmogelijkheden uit met betrekking tot de verkoop van uw bedrijf. Indien onze werkwijze u aanspreekt zullen wij vrijblijvend een waardebepaling uitvoeren en onze werkwijze meer gedetailleerd bespreken.
Na de gratis waardebepaling en een uitgebreid voorstel kunt u beslissen of u ons wilt inschakelen. Wij nemen dan het hele traject van verkoop op ons met een zeer moderne werkwijze.

De NVM horeca makelaar van Nederland

AW Horeca Makelaars, een landelijk werkend kantoor waarbij de beste en meest ervaren horeca makelaars en –taxateurs zijn aangesloten. Het dienstenpakket bestaat uit bemiddeling bij verkoop, begeleiding bij aankoop, huur en verhuur van horecaruimten en alle benodigde taxaties van horecabedrijven.

Geavanceerd match systeem!

AW Horeca Makelaars heeft als enige horecamakelaar een match systeem. Dit systeem helpt onze zoekers om direct de beschikbare horecabedrijven te vinden die aansluiten bij hun wensen en helpt onze makelaars om direct potentiele kandidaten te koppelen aan de beschikbare horecabedrijven. Dit zorgt voor een snelle verkoop van onze objecten.

Grootste Netwerk

Mede door lidmaatschappen bij de NVM, onze advertenties op alle toonaangevende websites en ons geavanceerde match systeem hebben wij het grootste netwerk van zoekers in Nederland. Niet alleen ondernemers, maar ook potentiele starters, accountants, brouwerijen en toonaangevende horecaketens (restaurants en hotels) staan in ons bestand.

Beste zoekmachine (Google)

Zoekt u op horecamakelaar dan krijgt u AW Horeca Makelaars. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor u, maar voor iedereen die op zoek is naar zakelijke dienstverlening met betrekking tot een horecabedrijf. Dit maakt dat zowel opdrachtgever als zoeker direct bij de bron zitten en op de meest efficiënte wijze worden geholpen door onze professionals.

Mooiste presentaties

AW Horeca Makelaars heeft niet alleen de beste systemen om u te ondersteunen. Ook op het gebied van presenteren onderscheiden wij ons. U vindt ons op de toonaangevende horecabeurzen, we werken samen met dé brancheorganisatie voor de horeca, Koninklijke Horeca Nederland en we hebben de mooiste en meest interactieve manieren om onze objecten te presenteren. Kijk hiervoor maar eens naar de presentaties die we hanteren om onze objecten in de markt te zetten. Dit alles combineren we met onderstaande manier van werken.

Zoekt u een horecabedrijf?

Op onze website staat een greep uit ons actuele aanbod. In dossier hebben we bovendien een groot aantal bedrijven met kenmerken, die wellicht goed aansluiten bij uw wensen. Hiervoor hebben wij een geavanceerd match systeem ontwikkeld. Dit stelt zowel de zoekende partij of tussenpersoon als onze makelaars en adviseurs in de gelegenheid om partijen bij elkaar te brengen. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze makelaars of adviseurs om in een vrijblijvend gesprek uw wensen te bespreken. We zullen u dan begeleiden om uw aankoop of aanhuur te realiseren.

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief