"Het verschil tussen idee en werkelijkheid"

Rendementsverbetering

Stappen van rendementsverbetering

De continuïteit van een onderneming is afhankelijk van het maken van winst. Winst is het bedrag dat na aftrek van een reëel ondernemersloon gebruikt kan worden voor groei van de onderneming en het realiseren van een oudedagsvoorziening.

Om te weten op welke wijze rendementsverbetering binnen uw onderneming te realiseren is zullen er een aantal stappen gezet moeten worden.

  • Hoe presteert uw bedrijf in vergelijking met dat van de concurrentie. De kengetallen binnen uw bedrijf worden bepaald en vergeleken met soortgelijke bedrijven. Deze analyse resulteert in een overzicht van verbeterpunten waarbij de nadruk kan liggen op kostenbeheersing, omzetverhoging of beiden.
  • Vaststellen waarom bepaalde kosten negatief afwijken van die van soortgelijke bedrijven en bepalen welke oplossingen mogelijk zijn om tot verbetering te komen. Denk hierbij aan verbetering van bruto winstpercentages, verhoging arbeidsproductiviteit, verlagen gemiddelde personeelskosten, verlagen energiekosten etc.
  • Op welke wijze kan de omzet per afdeling of voor het gehele bedrijf verhoogd worden zonder dat de kosten evenredig meestijgen.

Helder, toepasbaar en duidelijke rendementsverbetering

AWHoreca Adviseurs adviseert u bij bovenstaande op een praktische heldere manier. Geen dikke, theoretische rapporten maar heldere, toepasbare aanbevelingen die resulteren in een daadwerkelijke rendementsverbetering.

Op zoek naar een object? Maak een alert aan en wij laten u direct weten wanneer we een passend object voor u gevonden hebben Maak alert aan

Onze horecamakelaars werken door heel Nederland.

Klik op een regio om de werkzame horecamakelaar in dit gebied te zien.

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief