“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”Fletcher Hotels neemt Best Western Hotel Marijke te Bergen over

Bergen, De exploitatie van het Best Western Hotel Marijke gaat per 15 januari 2011 over in de handen van Fletcher Hotels. Het vastgoed blijft vooralsnog eigendom van Marijke Beheer BV. Voor Fletcher Hotels is dit het 45ste hotel in Nederland.

Hotel Marijke

Het hotel beschikt over 88 luxe kamers waaronder 15 suites, 7 zalen, een a la carte restaurant en brasserie. Voor Fletcher is het hotel in het kunstenaarsdorp een aanwinst; “wij wilden al langer een hotel in dit prachtige dorp en met Hotel Marijke kunnen we een mooie traditie voortzetten” aldus Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels.. Het hotel zal verder gaan onder de naam Fletcher Hotel Marijke.

Hotel Marijke is maar liefst één maal uitgeroepen tot beste Best Western hotel Worldwide en zeer recent nog tweemaal toe de beste Best Western van Nederland.

Fletcher Hotels

De Nederlandse hotelketen Fletcher Hotels richt zich op de drie en viersterren hotelmarkt en bezit o.a. veel hotels langs de kust. Voor Fletcher is dit de 10e hotelovername dit jaar. Onlangs maakte Rabobank Participaties bekend een belang van 10% te hebben genomen in de snelgroeiende hotelketen. Vorige maand werd ook Golden Tulip Heiloo overgenomen.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief