“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”Fletcher Hotel heeft haar 61ste hotel geopend

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht in Ouddorp.

Het hotel is opgetrokken in een luxe Franse stijl en ligt tegen de duinen aan van de stranden te Ouddorp. Het hotel is het derde geheel nieuw eigen gebouwde hotel van de Nederlandse hotelketen. Het hotel beschikt over twee restaurants, een grote multifunctionele feestzaal, 50 luxe kamers waaronder enkele suites.

ouddorp

Met de komst van Hotel-Restaurant Duinzicht krijgt Goeree Overflakkee eindelijk een volwaardig en luxe hotel. De verwachting is dat het hotel werk biedt voor zo’n 40 personeelskrachten en diverse seizoensmedewerkers.

‘Fletcher staat bekend vanwege het renoveren van bestaande hotels maar we hebben nu ook drie eigen gebouwde geheel nieuwe hotels, een mooie ervaring en een eindresultaat waar we heel blij mee zijn’, aldus Chris Luken van Fletcher Hotels. Het hotel heeft vanaf nu ook een multifunctionele feest- en vergaderruimte van 167 m², genaamd “De Duinzaal”.

Bij het ontwerp is speciale aandacht geschonken aan de royale lichtinval, die zorgt voor een bijzondere sfeer. Hierdoor is de zaal geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, recepties, feesten en vergaderingen. Onder andere voor de rokers is er een aangrenzend (rook)terras.

AWHoreca Makelaars (Lukas Arends) heeft de transactie tussen de ontwikkelaar en Fletcher tot stand gebracht.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief