“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”



Ik ben horecaondernemer en wil graag groeien. Hoe doe ik dat?

Op basis van gesprekken met de horecaondernemer, waarbij zowel wordt ingaan op de “harde eisen” waar een horecabedrijf aan moet voldoen zoals locatie, capaciteit, omzetniveau, huurprijs, etc., als de meer “zachte eisen” zoals uitstraling en gevoel, stellen wij een profiel samen. Dit profiel vormt de basis voor onze werkzaamheden.  Wij zoeken actief naar geschikte locaties waarbij wij gebruik maken van ons netwerk van ondernemers, brouwerijen, collega makelaars en ontwikkelaars. Indien wij een geschikte locatie hebben gevonden zullen wij namens de opdrachtgever de onderhandelingen voeren die de basis vormen voor een gedegen transactie.

Horecamakelaars in heel Nederland

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief