“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert:

Janssen – de Jong Projectontwikkeling B.V.

AWHoreca Makelaars feliciteert met de verkoop van nieuwbouw horecaruimte in het centrum van Driebergen – Rijsenberg. Op de absolute A-locatie van het autoloze winkelcentrum zal door de ondernemers de heer Y. Hu en de heer Z. Shao een laagdrempelig horecaconcept worden gevestigd. Wij wensen de ondernemers veel succes bij het opstarten van hun bedrijf.  Dorus Helsen en Jeroen Pontenagel bemiddelden  namens Janssen – de Jong Projectontwikkeling B.V.

Tiramisu All Italian in Hilversum

Tiramisu All Italian in Hilversum is op 1 januari 2012 overgenomen door Peter en Chistina Koch, die voorheen diverse bedrijven in Almere hebben geëxploiteerd. Ze hebben het succesvolle bedrijf  van Stefan Vos overgenomen, die zich meer op ijssalons gaat richten. We wensen Stefan, Peter en Christina alle succes met deze veranderingen. Lukas Arends trad namens Stefan Vos op.

Familie van Son

Bij een faillissement van een horecabedrijf kan de tussenkomst van een horecamakelaar uitkomst bieden om te zorgen voor een maximaal verkoopresultaat. Na het faillissement van het bekende Hotel de Klokbeker werd AWHoreca Makelaars door curator mr. R.G. Holtz ingeschakeld. Een relatief korte verkoopperiode resulteerde in meerdere kandidaten en biedingen. Uiteindelijk werd de koper gevonden in de Familie van Son. We wensen de familie van Son veel succes met de verbouwing en de toekomstige exploitatie van dit mooie hotel. Koert van de Weerd en Jeroen Pontenagel bemiddelden succesvol bij deze transactie.

Peter en John van Restaurant de Garde te Utrecht

AWHoreca Makelaars feliciteert Peter en John van Restaurant de Garde te Utrecht met de verkoop van hun leuke en sfeervolle restaurant aan de Drieharingenstraat te Utrecht. Peter en John gaan met volle overgave verder in Bis en Vis&Meer. Jitske Jongendijk voorheen werkzaam als chefkok heeft het restaurant per 1 januari 2012 overgenomen en zal het na een kleine verbouwing gaan exploiteren. Jitske succes met deze uitdaging, Peter en John succes met de andere twee bedrijven. Lukas Arends bemiddelde succesvol namens de verkopers.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief