“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert:

AW Horecamakelaars feliciteert de (oud)eigenaren van restaurant “la Tulipe Noire” te Vogelenzang met de verkoop van hun onderneming. Na een lang en onverwacht toch moeizaam traject werd de oplossing gevonden in een doorstart waarbij één van de bestaande eigenaren een samenwerking aangaat met een nieuwe partner.

Wij wensen mevrouw Nap en de heer Spaans veel succes met de voortzetting van dit bij velen bijzonder geliefde restaurant.
www.latulipenoire.nl

Visrestaurant Le Pecheur te Amsterdam

AWHoreca Makelaars heeft voor de eigenaar van Le Pecheur aan de Regulierdwarsstraat te Amsterdam een opvolger kunnen vinden. Na 30 jaar nemen de ondernemers van Casa di David het bedrijf over. In de eerste helft van 2013 zal er een funderingsherstel plaatsvinden, waarna er een volledig nieuw bedrijf zal verschijnen, een Prosecco bar en een authentiek Italiaans restaurant. Lukas Arends bemiddelde namens verkoper. We wensen de nieuwe eigenaar veel succes.

Hotel te Tubbergen te Tubbergen

Het in het centrum van Tubbergen gelegen, goed verzorgde driesterrenhotel met 26 kamers is door AW Horeca Makelaars verhuurd. Koert van de Weerd trad op namens de verhuurder,  Mevrouw J.P. Hupkes-Van Hardeveld en wist het object snel te verhuren. Wij wensen de nieuwe huurder, veel succes met de ontwikkeling van een nieuw concept.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief