“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca makelaars feliciteert

Café ‘t Paleis
AW Horeca feliciteert Helga Wunderink en Carlo Lucassen met de succesvolle verkoop van café ’t Paleis te Alkmaar. Alweer enige tijd geleden gaven de twee ondernemers aan hun carrière buiten de horeca te willen voortzetten en dus hun beide bedrijven te willen verkopen. Met de verkoop van café het Paleis is daarmee de eerste stap gezet. De koper werd gevonden in de persoon van Ralph Dieke, een bestaande horecaondernemer uit Alkmaar die zijn sporen reeds had verdiend met het succesvolle café Berries. Wij wensen Ralph veel succes met zijn nieuwe zaak. Johan Jonk bemiddelde namens de verkopers.
Zie ook Cafe Berries en Eetpaleis

Restaurant Binnen/Spijslokaal van Kampen is verkocht.
Begin 2012 werd AWHoreca Makelaars in de naam van Jeroen Pontenagel benaderd door Mark Corporaal met de vraag om zijn restaurant in Kampen te verkopen. De heer Corporaal heeft dit prachtige voormalige politiebureau in 2009 volledig laten verbouwen tot wat het nu is. Helaas werd hij door gezondheidsredenen genoodzaakt om het bedrijf in 2012 te koop te zetten. De koper werd gevonden in Francina Palijama uit Blaricum. Inmiddels zwaait zij sinds medio september de scepter in dit mooie restaurant. Zie ook het krantenartikel in de Stentor Nieuwe eigenaar restaurant Binnen gaat op biologische toer. De succesvolle begeleiding werd gedaan door Jeroen Pontenagel. Wij wensen mevrouw Palijama veel succes bij de voortzetting van dit mooie bedrijf.

Borrels & Bites te Zwolle
Per medio oktober heeft Restaurant Borrels & Bites te Zwolle een nieuwe eigenaar. Bob Hoogstra, reeds een voormalig horecaondernemer, vond het tijd om na een aantal jaar in dienst te zijn geweest bij Sander Dol (Koperen Kees en Xanders Bazaar) weer voor zichzelf te beginnen. Hij vond in de Kamperstraat 5 te Zwolle de perfecte locatie om zijn Bar Stout te gaan exploiteren. Na een periode van intensieve verbouwing gaat Bob begin november de deuren van dit mooie bedrijf openen. Wij wensen Bob heel erg veel succes en feliciteren Edwin Vennik met de verkoop van zijn bedrijf. De succesvolle bemiddeling werd gedaan door Jeroen Pontenagel.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief