“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert:

De familie Luttikhuis met de verhuur van hun horecagelegenheid te Oldenzaal. De gebroeders Pan hebben afgelopen week hun handtekening onder het huurcontract gezet. De broers waren op zoek naar een nieuw onderkomen voor hun Wereld Restaurant, aangezien de vorige locatie in Oldenzaal in juni dit jaar geheel afbrandde.Het restaurant met de naam Hof van Gastvrijheid, moet eind november, begin december operationeel zijn.

Wij feliciteren de familie Luttikhuis met de verhuur van hun horecapand en wensen de gebroeders Pan veel succes op deze nieuwe locatie. Koert van de Weerd bemiddelde namens de familie Luttikhuis.

Familie Luttikhuis gefeliciteert

 

Na meer dan 55 jaar door de familie Van Duinen geëxploiteerd te zijn geweest, is Partyrestaurant en Zalencentrum Wamelink in Winterswijk verkocht. Op 1 augustus 2012 hebben Henk van Duinen en zijn vrouw de sleutels van de bekende horecagelegenheid overgedragen.
De nieuwe eigenaar, de heer Hu, heeft grootse plannen met het bedrijf. Het restaurant zal een complete metamorfose ondergaan en is in verband hiermee gesloten tot 31 oktober 2012.
Wij feliciteren de heer en mevrouw Van Duinen met de verkoop en wensen de heer Hu alle succes met het realiseren van zijn plannen. Deze overname is begeleid door Koert van de Weerd.

Familie van Duinen gefeliciteert

 

Vincent van der Wardt met de verkoop van zijn horecabedrijf Happerij&Tapperij De Tamboerijn in Soest. Afgelopen week heeft de heer Ünlü de sleutels ontvangen uit de handen van Vincent van der Wardt en is gelijk begonnen met verbouwen. Heer Ünlü heeft eerder een koffiehuis in Soest geëxploiteerd en was na een paar jaar afwezigheid weer op zoek naar een goede locatie. Samen met zijn zoon wil hij per 1 november hun nieuwe koffiehuis met pool- en biljarttafels openen aan de Tamboerijn.

Wij feliciteren Vincent van der Wardt met de verkoop van zijn horecabedrijf en wensen de familie Ünlü veel succes met hun nieuwe bedrijf. Jaap Zijffers trad op namens Vincent van der Wardt.

Familie Tamboerijn gefeliciteert

 

Marco en Sonja Ros met de succesvolle verkoop van hun lunchroom “Intermezzo” te Alkmaar. Na vele jaren met volle inzet dit gezellige bedrijf te hebben gerund gaan zij eerst een paar maanden rustig aan doen om zich te bezinnen op de volgende stap in hun werkzame leven. Uiteraard feliciteren wij ook de nieuwe eigenaren Marcel Hamburg en zijn partner Trudy van Hulst met de overname van dit mooie horecabedrijf en wensen hun alle succes voor de toekomst.

Johan Jonk bemiddelde namens de verkopers.

Intermezzo

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief