“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert:

bellevueRegardz Amersfoort en Evaron Beheer BV met de overdracht en verhuur van Brasserie Bellevue tegenover het station in Amersfoort aan de heer Sing. De heer Sing gaat op de locatie een Aziatisch specialiteitenrestaurant openen, met een all-you-can-eat formule. Lukas Arends trad op namens verhuurder (vertegenwoordigd door Erik van Rooijen) en wist op korte termijn een nieuwe huurder te vinden voor deze ruim 800 m2 in het centrum van Amersfoort.

George LANiels Reijers en Colette van Eembergen met de officiële opening van George LA te Laren, het voormalige Restaurant Stijl is omgedoopt tot een trendy en fraai restaurant. De herstart is mede mogelijk gemaakt door een gedeeltelijke crowd-funding, bestaande uit BN-ers die in de directe omgeving wonen. Hierdoor is er voor hen een “clubhuis” ontstaan en kun je bijna dagelijks bekende Nederlanders spotten.

QuignonDe drie heren van Quignon Amersfoort met de verkoop van hun bedrijf aan Jan Hagenouw (Heksenketel en Hagenouw Eten&Drinken) uit Utrecht. Het restaurant zal na een kleine ingreep worden heropend onder een nieuwe naam en zal als Grand Café dienst doen. Wij wensen Jan veel succes met deze nieuwe uitdaging. Lukas Arends bemiddelde namens de verkopers.

Na meer dan 20 jaar het befaamde Hotel Restaurant Stad Münster in Winterswijk te hebben geëxploiteerd dragen Gerard en Ans Wolbrink hun mooie bedrijf over aan de heer Breedijk. Wij wensen Ans en Gerard een mooie en actieve oude dag toe. Wij gaan er van uit dat de heer Breedijk dit gastvrije hart van Winterswijk kloppend blijft houden en wensen hem veel succes. Deze bijzondere verkoop werd begeleid door Koert van de Weerd.

Ralf Kint en Marcel Heuts met de voorgenomen opening van Brasserie Boog. In 2011 zijn beide heren als zelfstandig ondernemer begonnen met het inmiddels zeer succesvolle restaurant “Van Harte” ( www.vanharte.com) . Ze hebben besloten hun succes verder uit te breiden met een nieuwe zaak in de Handboogstraat onder de naam Brasserie Boog. Bij hun toekomstig avontuur worden Ralf en Marcel bijgestaan door Remco Reeuwijk. Johan Jonk bemiddelde namens verhuurder in deze transactie.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief