“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert

Grand Café 1618

Grand Café 1618

 

 

 

 

 

 

 

AWHoreca Makelaars feliciteert de eigenaren van Grand Café 1618 met de verkoop van dit fraaie bedrijf en wenst de nieuwe eigenaar Joost Hoogewerf veel succes met het realiseren van zijn jeugddroom, een eigen horecaonderneming. Inmiddels heeft Joost de eerste drukke weken achter de rug in “Grand Café Buffel”.

Deze transactie werd begeleid door Johan Jonk van AWHoreca Makelaars.

Restaurant Riva in Amsterdam

Restaurant Riva te amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

Vorige week vrijdag met prachtig weer en veel enthousiaste gasten geopend met een klassieke “boot doop”; een fles champagne tegen de rand van het terras. Een prachtige aanwinst aan het water, bij de Omval. Twee lagen, terras aan het water, prachtig ontwerp van Cees Dam. Wij wensen Charles Hollenkamp (Dauphine en Cafe Amsterdam) veel succes met zijn nieuwe bedrijf.

Puur Catering

Puur Catering, Michel Krijger met de opening van Grand Café ’t Heertje in het Graaf Wichman Complex te Huizen. Na een grondige opknapbeurt en verbouwing is Michel twee weken geleden open gegaan, vanaf de eerste dag heeft hij niet te klagen over het aantal gasten. Namens verhuurder, Graaf Wichman Vastgoed (Nedstede REM) trad Lukas Arends op. We wensen Michel alle succes.

Reguliersdwarsstraat 23 te Amsterdam

reguliersdwarsstraat 23

 

 

 

 

 

 

 

AWHoreca Makelaars feliciteert de eigenaar van het pand Reguliersdwarsstraat 23 te Amsterdam met de succesvolle verhuur. Wij wensen de nieuwe ondernemer Gerben Broens veel succes met de realisatie van zijn plannen. Inmiddels is de verbouwing in volle gang en zal hier binnenkort een nieuw formule het daglicht zien onder de naam “Koning Pannenkoek”.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief